Binance

Vestuvės. Kiek daug šiame žodyje jaudulio kiekvienai nuotakai. Pati svarbiausia gyvenime diena negali būti paprasta. Nuotaka yra papuošalas šioje šventėje ir jos išvaizda turi tai atitikti.

Tokiam svarbiam įvykiui reikia atrodyti nuostabiai, ir tam jums padės brangakmeniai. Renkantis vieną ar kitą brangakmenį, reikia atreipti dėmesį į jo reikšmę ir silboliką. Juk kiekvienas akmuo neša savyje savo energetiką ir turi tikti jums ir jūsų ypatingai dienai.

Liaudės išmintis sako, jog akmuo, pirmiausiai, tarnauja kaip amuletas, o paskui papuošalas. Šiuolaikinės poros bando papuošti savo žiedus su brangakmeniais – deimantais, rubinais, safyrais, smaragdais. Prie žiedo nuotaka visada gali parinkti karolius, auskarus ir apyrankę su tuo pačiu akmeniu.

Nesvarbu, kur vyks šventė, bus tai didinga puota ar nedidelė šeimyninė vakarienė, nuotaka turi išsirinkti teisingą simboliką viskam.

Patys tinkamiausi sužadėtuvių žiedų akmenys yra:

Deimantas - švarus ir nepriekaištingas akmuo, kuris simbolizuoja nuoširdžią meilę, Jis žada stipria ir ilgą santuoką. Šis akmuo yra universalus dėka savo formos ir spalvos, todėl tiks prie bet kokios jaunosios išvaizdos.

Safyras – geriausias akmuo, turintis simbolinę laimingos santuokos reikšmę. Jis simbolizuoja ištikimybę, gėrį, stiprius jaunųjų jausmus. Kaip yra žinoma, jeigu poroje safyrą turi abu žiedai, jaunieji gyvens draugiškai ir laimingai.

Rubinas – aistros akmuo. Manoma kad rubinas yra talismanas nuo blogos akies, atbaido baimę ir negatyvumą, apsaugo porą nuo konfliktų. Praėjusiame amžiuje smaragdas buvo visų įsimylėjėlių akmeniu. Prieš vestuves jaunieji dovanojo vienas kitam žiedus su smaragdais, tuom stiprindami savo santykius.

Rinkitės teisingus akmenys ir įsiklausykite i tai, ką jie simbolizuoja ir kokia energetika perduoda. Nuo tinkamai parinkto akmens priklauso jūsų nuotaika ir tolimesnis gyvenimas.

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.