Binance

akmenys vyramsVyrams teisingai parinkti akmenys gali padėti siekti karjeros, tvarkyti įvairius finansinius reikalus, pagelbėti meilėje ir iki pat senatvės išsaugoti jų vyriškumą. Labiausiai vyrams tinka chrizoprazas, mėlynasis turkis, granatas, raudonieji koralai, raudonasis turmalinas, rubelitas.
 
Turintiems polinkį į apkūnumą ar rūkaliams rekomenduojamas chrizoprazas. Šį akmenį gali nešioti besiskundžiantys arterijų kalkėjimu, turintys aukštą kraujo spaudimą ar linkę į širdies negalavimus. Chrizoprazas suteikia ramybės ir pusiausvyros jausmą, padeda išlaikyti ištikimybę tarp sutuoktinių.
Mėlynasis turkis tinka stipriems, drąsiems ir nebijantiems rizikuoti vyrams. Jis slopina nuovargį, padeda išvengti raudonavimo, erekcijos sutrikimų, prakaitavimo ir streso. Toks akmuo tinkamas vairuotojams ar dažnai į komandiruotes vykstantiems žmonėms, kadangi jis saugo nuo avarijų ir nelaimingų atsitikimų.
 
Granatas – aistringų ir aktyvių vyrų akmuo. Jis puikiai reguliuoja kraujo apytaką ir skatina baltųjų kraujo kūnelių gamybą.
Raudonasis koralas stiprina meilės jausmą, partnerystės poreikį, padeda kelionėse. Jis turi teigiamą poveikį širdžiai, skatina vaisingumą.
 
Vyrams, peržengusiems 35 metus, ypač tinkami akmenys yra raudonasis turmalinas arba rubelitas. Jie suteikia jėgos, valios ir ramybės, padeda pajausti vidinę harmoniją, atbaido netikrus draugus. Šiurkščius ir užsidariusius vyrus šis akmuo padaro jautresniais. Nusivylusiems meile ar profesine sėkme suteikia energijos ir padeda pamiršti buvusį skausmą.
 

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.