Binance

Iš ko suprasti, kad automobilis (Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bugatti, Buick, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Jaguar, Jeep, Lancia, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Renault, Saab, Seat, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Škoda) priklauso moteriai? Neretai tai išduoda nedidelės smulkmenos ir aksesuarai. Malonios smulkmenos gali būti ir prasmingos, jei tai bus tam tikrą prasmę turintys talismanai. Ar jie tikrai apsaugos nuo nelaimingų nutikimų ir avarijų, sunku pasakyti. Sakoma, kad vien pats tikėjimas padeda išvengti nelaimių... Apie talismanus kalbama jau nuo seniausių laikų.

 

Peletrūnų šakelės ar paprasčiausi pakelės gysločiai, pasakojama, padeda apsisaugoti nuo blogos akies ir pavojų keliuose. Tereikia juos įdėti į gražų maišelį ir pasikabinti ar pasidėti automobilyje.

Jei mėgstate nutrūktgalviškai vairuoti arba kelyje esate mažumėlę išsiblaškiusi, jums labai praverstų rožinis kvarcas. Sakoma, kad jis ramina, teikia aiškumo ir padeda susikoncentruoti kelyje.

Pagal fengšui galite rinktis vėžlio figūrėlę, kurią, sakoma, geriausia padėti už vairuojančiojo nugaros. Vėžlys esą puikiai saugo keliuose, teikia įžvalgumo. Apskritai jis traktuojamas kaip šventas gyvūnas Rytuose.

Dziurodzin figūrėlę tikrai esate mačiusios.Tai – šimtamečio senolio, simbolizuojančio ilgaamžiškumą, taip pat ir jaunystę, skulptūrėlė. Sakoma, kad šis talismanas saugo nuo žūties kelyje, nes jame užkoduota ilgaamžiškumo paslaptis.

Kas dar tinka automobiliui ir jums apsaugoti? Tarkime, vienas iš indėnų simbolių meška reiškia vyriškumą ir jėgą, saugo nuo piktos akies, suteikia energijos. Tad galite pasikabinti paprasčiausią meškos figūrėlę, tik verčiau nesirinkite juodos.

 

 

 

 

Senovės Egipte garbindavo kates, dar vadinamas meilės dievybėmis. O Kinijoje šie augintiniai buvo atsakingi už namų jaukumą, gerovę, tad jie idealiai tiks ir automobiliui apsaugoti nuo vagių.

 

 

 

 

Išminties simbolis gyvatė (nepamirškite, kad ir šie metai Gyvatės) gal neatrodo itin patraukliai, tačiau simbolizuoja amžinybę ir saugumą. O štai kiškis pasižymi gera reakcija, niekam nekenkia, tad taip pat yra puikus automobilio talismanas.

Drugeliai patinka visoms damoms. Jie trapūs, spalvingi ir, atrodo, labai tinkami automobiliui papuošti. Vis dėlto ezoterikai sako, kad geriau vengti jų, nes drugeliai simbolizuoja perėjimą iš vieno pasaulio į kitą ir gali prišaukti nelaimes kelyje.

Ne veltui žirgai siejami su pačiais garsiausiais ir greičiausiais automobiliais. Drąsiai pasitelkite juos į pagalbą: žirgai apsaugo nuo bėdų ir nusivylimų kelyje, įkvepia pasitikėjimo savimi.

Jei jums nesvetima krikščioniška pasaulėžiūra, labai verta automobilyje vežiotis šv. Agotos duonelės – ji apsaugos nuo nelaimių, vagysčių ir nuolat laimins keliones. 

 

 

Meniu

Privatumo politika

Informuojame, kad šioje svetainėje statistiniais, rinkodaros ir teikiamų paslaugų kokybės gerinimo tikslais naudojami slapukai (angl. Cookies).  Jei sutinkate, daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti čia.